- Hunyd le a szemed! Ne less! Egy perc, és jövök. – a férfi hátradőlt a mögötte felhalmozott párnákon. Egy pillanatra átvillant az agyán, ki kéne nyitnia legalább a fél szemét. Nem, most nem. Elmosolyodott. Nem rontja el a játékot. Meghallotta a lány surrogó lépteit, ahogy közeledett az ágyhoz. Érezte, kissé megsüllyed a matrac, amint a lány meztelen talpaival rálép, majd letérdel mellé. A combjaik épp összeértek.

- Mire készülsz? – kíváncsiskodott végül.

- Cssss! – a lány lepisszegte. – Ki ne nyisd a szemed! – már a hangja is simogató volt.

- Eszemben sincs.

Egy árnyék suhant át fölötte, majd érezte, a lány közelebb, sokkal közelebb hajolt. Valami hideg ért az ajkaihoz, egy másodperccel később viszont már sehol sem volt.

- Mi ez? – kérdezte.

- Találd ki! – újra a szájához ért. Óvatosan beleharapott. Fagyos, édes, érzéki. – Málna. – jelentette ki teljes bizonyossággal.

- Pontosan. – mosolygott. – És ez? – ajkait finoman a férfi ajkához illesztette, egy apró csókot lehelt rá, de mielőtt észbe kaphatott volna, már vissza is vonult.

A férfi érezte, ahogy az ereiben megindul a vér, kezét tapogatózón arra nyújtotta, amerre a lányt sejtette. Még mindig csukott szemmel simította végig a lány lábait, majd megállapodott a tenyere.

Csupasz felsőtestét csiklandozta a lány ráboruló haja, egy szempillantás múlva pedig csókokkal borította el a nyakát.

- Most már nézhetek? – csak suttogni mert.

- Még nem. – a puhán csengő válasz egészen a füle mellől jött. A lány óvatosan ránehezedett, meztelen mellei a mellkasának nyomódtak. Nem viselt semmit. A férfi keze végigcsúszott a hátán, aztán vissza. Az egész testét forróság öntötte el, szorosabbra fonta a karjait körülötte. Ajkai a száját keresték, és mohón estek neki, amikor végre megtalálták.

Ebben a pillanatban nyitotta ki a szemét. Keze a levegőt markolta. Kétségbeesetten pislogott, de az álom nem tért vissza. Egyedül feküdt a sötétben. Tehetetlenül ütött bele a párnájába. Megint.

Minden éjjel ezt álmodta, és már csak azt kívánta, bár csak egyetlen egyszer, csak egy percre láthatná a lányt!

 

Szerző: kisstorpi  2009.08.02. 19:03 1 komment

Címkék: álom vágy hiány képzelet

A bejegyzés trackback címe:

https://kisstorpi.blog.hu/api/trackback/id/tr731283645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása